Information inför vecka 47

Hej,

I veckan har det varit Barnboksveckan. Det har vi uppmärksammat med att göra bokmärken på fritids och genom att ha en läsutmaning, ”2a läser till 1000”. Den utmaningen lyckades klassen att nå redan på torsdagen. Bra jobbat alla i 2a!

lasutmaning

Vi har börjat med att testa programmering. Hittills har vi arbetat med minecraft-programmering. Om ni är intresserade av att se vad vi gör för sorts uppgifter så kan ni gå in på www.code.org och titta närmare på ”timmen med kod”. När vi arbetar i klassen så har jag inloggningar till barnen. Detta för att de ska kunna fortsätta från gång till gång där de slutade, men även också för att jag som lärare ska kunna följa allas resultat och se hur långt fram de har kommit.

Torsdagen den 1 december kl. 16.00 är föräldrar och syskon välkomna till Adventsträff i Ljushallen. Det är årskurs F-3 som uppträder och sjunger in december för er. I år kommer vi, klasserna på lågstadiet, inte att ha olika separata luciatåg utan vi gör en gemensam adventsshow med blandade låtar om advent och jul. Efter uppträdandet i Ljushallen är ni välkomna ner till vår avdelning på, av 2a, hembakat fika.

Onsdagen den 14 december ska 2a julpyssla. Om någon av er föräldrar vill, och har möjlighet, att vara med så är ni hjärtligt välkomna.

Läxor till torsdag vecka 47:

Matematik: s. 22-23 i Matteläxboken.

Svenska: Läsa samt skriva läsdagbok.

Inför vecka 47:

Måndag:       Idrott. Kom ihåg kläder, skor och handduk.

Tisdag:

Onsdag:

Torsdag:       Lämna in läxor. Idrott. Kom ihåg kläder, skor och handduk.

Fredag:         Läxor delas ut.

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *